Sponsors

Hoofdsponsor

Parnassia Groep

Parnassia Groep : Samen betekenen we meer voor onze patienten

Mensen hulp bieden bij het aanpakken van hun psychische problemen, dat is waar alle collega's van Parnassia Groep zich dagelijks met hart en ziel voor inzetten.

Iedereen met psychische problemen kan terecht bij de ruim 12.500 professionals van Parnassia Groep. Wij behandelen en begeleiden jaarlijks ruim 181.000 patienten, vanuit meer dan 500 locaties, in meer dan 330 gemeenten verspreid over heel Nederland.

Parnassia Groep biedt ondersteuning bij alle hulpvragen, van lichte tot (zeer) zware problematiek.

  • Voor kinderen, jongeren, volwassenen, gezinnen, ouderen en mensen met een migratieachtergrond
  • Hulp in de huisartsenpraktijk, thuis bij patienten of in de wijk, e-health en digitale poli, poliklinische behandeling, (tijdelijke) opname in een specialistisch of topklinisch programma, voorzieningen voor wonen, dagbesteding en maatschappelijke re-integratie
  • Locaties in heel Nederland, met een focus op de regio's Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond (inclusief de Zuid-Hollandse Eilanden)

Aanmelden als sponsor?

Een evenement als de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop is de uitgelezen mogelijkheid om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij de vele deelnemers, toeschouwers en andere geïnteresseerden. U kunt vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden tot samenwerking. Stuur hiervoor een e-mail naar de organisatie: info_at_stichtinglopendezaken.nl

Andere sponsors