Business Run

Durft jouw bedrijf de uitdaging aan?

Door de relatief laagdrempelige afstand van 5 of 10 km, is deelname aan de Business Run een perfecte mogelijkheid om samen met collega’s in beweging te komen. Daarnaast presenteer je jouw bedrijf op een sportieve manier aan de overige deelnemers, Business Teams en het publiek in Den Haag.

Daag je collega’s en/of relaties uit voor deze sportieve uitdaging en meld je bedrijf snel aan!

De Business Run van de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop is open voor teams van minimaal 4 en maximaal 5 lopers en/of loopsters. Naast het feit dat het vooral belangrijk is om de finish te halen, zal er ook een totaalklassement worden opgemaakt. Om als team in dit klassement te worden opgenomen, moeten minimaal 4 van de 5 lopers of loopsters de finishlijn halen, waarbij de netto-eindtijden bij elkaar worden opgeteld.

Deelname aan de Business Run kost €250,00 excl. BTW per ingeschreven team. De organisatie doneert €50,00 per team aan Sport4Health.

Parnassia zorgbedrijven ontvangen het volgende:

5 startnummers met geïntegreerde chip.
Een centrale ontvangst in de speciale Business Lounge in Hotel NH Atlantic met koffie en thee. Tevens bestaat de mogelijkheid kleding en waardevolle spullen hier in bewaring te geven. Na afloop worden de teamleden verwend met een broodjeslunch en drankjes.
5 Parnassia Laan van Meerdervoortloop “Special Edition” loopshirts

Per team ontvang je:

- 5 startnummers met geïntegreerde chip

- Een centrale ontvangst in de speciale Business Lounge in Hotel NH Atlantic. Tevens bestaat de mogelijkheid kleding en waardevolle spullen hier in bewaring te geven. Na afloop worden de teamleden verwend met een hapje en drankje.

- Een speciale herinneringsmedaille voor ieder teamlid na de finish.

- Vermelding van uw bedrijfsnaam, met directe link naar uw website, op de website van de Parnassia Laan van Meerdervoort Loop.

Schrijf je nu in!